~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - αλληλέγγυας οικονομίας
~~~~~~~~~~~
* Περιμένουμε να μας στείλετε και το δικό σας Ιστολόγιο ή Ιστοσελίδα (Link) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kepeme@gmail.com *

~

 my-tips-collection
.........................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ * ΝΕΑ * ΓΕΓΟΝΟΤΑ * Όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζατε * και ότι άλλο συμβαίνει




Ο καλός χριστιανός Σαμαράς

ΒΑΘΥστοΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠριν από 51 δευτερόλεπτα
Πηγή: Κώστας Βαξεβάνης - ¨Κουτί Πανδώρας" Δεν ξέρω αν ο Θεός με τον οποίο συνομιλεί ο Σαμαράς του επέτρεψε να πνίξει 9 παιδάκια στο Φαρμακονήσι, αλλά τα έπνιξε. Λίγες μέρες μετά το μοίρασμα πιστοποιητικών χριστιανικών φρονημάτων από την κυβέρνηση, η θάλασσα ξέβρασε πτώματα. Ο ανεκδιήγητος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε μάλιστα πως ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θέλει να χτυπήσει την ελληνική Προεδρία. «Ο Μουίζνιεκς και διάφοροι άλλοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα" αναφώνησε ο ευπατρίδης των Κολλεγίων, ατάραχος μπροστά στα πτώματα. Μόλις πριν από ένα μήνα, είχα... περισσότερα »


Απέκλεισαν με άλογα την εφορία στην Πάτρα!...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣστοΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΠριν από 57 δευτερόλεπτα
[image: http://air.news.gr/cov/ag/agrikola1_b2.jpg]Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις αγροτών σε κατά τόπους εφορίες ανά την Ελλάδα, με τη χρήση ακόμη και αλόγων. Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας και της... ορεινής Αρκαδίας κατέφθασαν στη Γ' ΔΟΥ Πατρών το πρωί της Παρασκευής και αρκετοί από αυτούς, εκτός από τα γεωργικά τους μηχανήματα, ήρθαν και με άλογα. Ο αποκλεισμός της εφορίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:30 και έληξε μετά τις 12:30. Οι αγρότες αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patrastimes.gr, να μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονο... περισσότερα »

~~~~~~~~~~

Τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνελήφθησαν για κλοπή ναρκωτικών και χρημάτων από αλλοδαπούς

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣστοΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΠριν από 1 ώρα
[image: dias 24-1-2014]Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που συνελήφθησαν μετά από καταγγελίες αλλοδαπών... οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τα όργανα της τάξης τους έκλεψαν ναρκωτικά και χρήματα! Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας όταν τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, τρεις ειδικοί φρουροί και ένας αστυφύλακας, έκαναν έλεγχο σε τρια άτομα από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Οι αστυνομικοί, με βάση τις καταγγελίες, βρήκαν επάνω στους αλλοδαπούς μικρή ποσότητα χασίς και ναρκωτικά χάπια. Ένας ε... περισσότερα »

~~~~~~~~~~~~~~~

Π. Δημητράς: Πλαστές οι καταθέσεις των διασωθέντων στο Λιμενικό

*Του Παναγιώτη Δημητρά* *εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι* πηγή: http://www.efsyn.gr «Κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιανουαρίου στη Λέρο, όπου μεταφέρθηκαν οι διασωθέντες από το Λιμενικό, και συνομίλησε μαζί τους καθώς και με τις Λιμενικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες των Λιμενικών Αρχών, το πλοιάριο είχε εντοπιστεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, ακινητοποιημένο και χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο, συνεκτιμώντας την κατάσταση και τις κακές κα... περισσότερα »

Συνωστισμένες στο Φαρμακονήσι

του *Άκη Γαβριηλίδη* πηγή: http://nomadicuniversality.wordpress.com *στα πλοία όποιος πιάνεται* *κι οι φίλοι τον χτυπάνε,* λέει το δίστιχο του Πυθαγόρα στο γνωστό τραγούδι «Η Σμύρνη» από το δίσκο *Μικρά Ασία,*μεταφέροντας τη γνωστή μαρτυρία των προσφύγων τού 1922 που προσπαθούσαν να γλιτώσουν από το φονικό καταφεύγοντας στα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά πλοία, κατά την οποία οι ναύτες των πλοίων αυτών δεν τους το επέτρεπαν και τους ξαναπετούσαν με τη βία στη θάλασσα. (Πρόκειται για το ίδιο τραγούδι στο οποίο ο Γιώργος Νταλάρας αναφωνεί με παράπονο στο ρεφραίν: *Ρωμιοσύνη, ρωμιοσύνη... περισσότερα »

Κρήτη: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε 90χρονη που είναι κατάκοιτη!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣστοΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΠριν από 1 ώρα
[image: deh krhth 90xronh]Η ΔΕΗ έχει αφήσει εδώ και τρεις μέρες μία 90χρονη που είναι κατάκοιτη από την Ιεράπετρα χωρίς ρεύμα... Σύμφωνα με το hxonews.gr, η Δ.Ε.Η ζητά το... 50% του ποσού κάτι που δεν μπορεί η ηλικιωμένη να εξασφαλίσει με αποτέλεσμα από προχθές να είναι στο σκοτάδι. Η 90χρονη είχε λάβει μέρος στην Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών, και έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου