~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - αλληλέγγυας οικονομίας
~~~~~~~~~~~
* Περιμένουμε να μας στείλετε και το δικό σας Ιστολόγιο ή Ιστοσελίδα (Link) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kepeme@gmail.com *

~

 my-tips-collection
.........................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη η γυναίκα και ο αδερφός του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου

Δύσκολη νύχτα για χιλιάδες Κεφαλονίτες...

noreply@blogger.com (Nea Keratsinioy)στοΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - KERATSINI NEWSΠριν από 1 ώρα
*Πάνω από 100 οι μετασεισμοί...* *crimenet.gr* Γεμάτο είναι πλέον το χωρητικότητας 1.427 επιβατών και περίπου 850 κλινώ Super Fast το οποίο επιστρατεύτηκε για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ενώ ... με την κατάπλευση στο Ληξούρι και του «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ LINES (χωρητικότητας 2.500 επιβατών και 1.606 κλινών) ο αριθμός των πληγέντων που έχει καταφύγει στα δύο πλοία για διανυκτέρευση έχει αυξηθεί. Εως τις 9.00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή είχαν σημειωθεί πάνω από 100 μετασεισμοί, οι 92 εκ των οποίων μεγέθους από 3 έως 5,1 Ρίχτερ. ... περισσότερα »

Συνελήφθη η γυναίκα και ο αδερφός του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου

noreply@blogger.com (Nea Keratsinioy)στοΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - KERATSINI NEWSΠριν από 1 ώρα
Συνελήφθη η γυναίκα του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου και ο αδερφός του Δημήτρης, για φορολογικές παραβάσεις που διαπίστωσαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Η οικονομική αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» τον οποίο διατηρεί η οικογένεια στο Ψυχικό, διαπίστωσε πληθώρα φορολογικών παραβάσεων. Για την υπόθεση συνελήφθη η σύζυγος του βουλευτή Ελένη Θεοδώρου και ο αδερφός του που είναι διευθύνων σύμβουλος του οίκου, Δημήτρης Γιακουμάτος. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν διώκεται λόγω της βουλευτικής του ασυλίας. Όπως τονίζει ο ίδιος πρόκειται για ένα απλό φορολογικ... περισσότερα »

Γιατί σκότωσαν τον Καντάφι. "Μια ιστορία που πρέπει να διαβάσετε"

Mairi Lagana KampurakisστοΘΡΥΑΛΛΙΣΠριν από 52 δευτερόλεπτα
*• Ο Καντάφι εθνικοποίησε αποθέματα πετρελαίου του έθνους και τα έσοδα χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, και άλλες υποδομές. * *• Τα χρήματα από τα πετρελαϊκά έσοδα της Λιβύης έχουν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό τουκάθε πολίτη. • Έθεσε το ποσοστό μόρφωσης από 20% σε 83% • Έχτισε ένα από τα καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον «Τρίτο Κόσμο». Όλοι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε γιατρούς, νοσοκομεία, κλινικές και σε φάρμακα χωρίς χρέωση. Εάν χρειαστεί ν... περισσότερα »

ΠΕΙΡΑΜΑ «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ CAPE RAY;

Mairi Lagana KampurakisστοΘΡΥΑΛΛΙΣΠριν από 52 δευτερόλεπτα
*ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ Ή ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ* *700 ΤΟΝΟΙ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΤΡΑΤΟΞΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣΒαρύτατες ευθύνες της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε., που υποτίθεται θα προωθούσε την ιδέα της Ευρωπαϊκής ΑΟΖ για να θωρακίσει τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς χωρίς καμμία Ευρωπαϊκή έστω επιφύλαξη, χωρίς καμμία αντίδραση, χωρίς κανέναν απολύτως λογικό λόγο, επιτρέπει να έρθει στην καρδιά της Μεσογείου, στην καρδιά μιας κλειστής θάλασσας, στην καρδιά του τουριστ... περισσότερα »

ΜΑΘΕ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩστοΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΠριν από 57 δευτερόλεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου