~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - αλληλέγγυας οικονομίας
~~~~~~~~~~~
* Περιμένουμε να μας στείλετε και το δικό σας Ιστολόγιο ή Ιστοσελίδα (Link) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kepeme@gmail.com *

~

 my-tips-collection
.........................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Συμβαίνει σήμερα...

Πλειστηριασμοί α’ κατοικίας με το… έτσι θέλω παρά την προστασία ως το τέλος του 2014

noreply@blogger.com (Nea Keratsinioy)στοΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - KERATSINI NEWSΠριν από 5 ώρες
Άγρια σφαγή στην αρένα των *πλειστηριασμών* της*πρώτης κατοικίας*μεθοδεύεται κάτω από τραπέζι, καθώς -παρά τη δεδομένη προστασία έως το τέλος του έτους- η μεγάλη μάζα των οφειλετών παλεύει να αποδείξει στους δανειστές ότι… δεν είναι ελέφαντας! Προϋπόθεση για να ενταχθεί κανείς στην δήθεν… σωτήρια ρύθμιση που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τον περασμένο *Δεκέμβριο*, είναι να καταθέσει έως το τέλος Φεβρουαρίου, μια *υπεύθυνη δήλωση - αίτηση*στις τράπεζες. Όμως, όσο η προθεσμία τρέχει και η *καταληκτική 28η Φεβρουαρίου *πλησιάζει, πολλά υποκαταστήματα δεν δέχονται καν να παραλάβουν τις αιτή... περισσότερα »

Νεκρός 59χρονος στην Αρκαδία! Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του- Newsit

*Νεκρός 59χρονος στην Αρκαδία! Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του* *Newsit* Νεκρός 59χρονος στην *Αρκαδία*! Καταπλακώθηκε *από* το τρακτέρ του. Μέγεθος κειμένου. Νεκρός *...* Ακόμα μία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνη που ανακοίνωσε *την* απόκτηση του Σουηδού αμυντικού, Τομ Σόντεμπεργκ. Τελευταίo video:.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ : Διαβάστε τι έγραφε ένας αμερικάνος για την Ελλάδα ...

Πάνος ΑϊβαλήςστοΔιάλειμμα ολίγων λεπτώνΠριν από 9 ώρες
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ : Διαβάστε τι έγραφε ένας αμερικάνος για την Ελλάδα ...: ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ Εδώ Μιλάμε και Γράφουμε Ελληνικά http://pitsirikidotnet.gr/ Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής γ... περισσότερα »

Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ "ταρακούνησε" την Πάτρα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣστοΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΠριν από 9 ώρες
*Σεισμική δόνηση εντάσεως 4 Ρίχτερ έγινε ιδιαιτέρως αισθητή στην Πατρα και την ευρύτερη * *περιοχή οκτώ λεπτά μετά... τα μεσάνυχτα.* Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο η δόνηση καταγράφηκε 5 χιλιόμετρα βόρεια των Καμαρών και είχε βάθος μόλις 1 χιλιόμετρο. http://www.patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου