~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - αλληλέγγυας οικονομίας
~~~~~~~~~~~
* Περιμένουμε να μας στείλετε και το δικό σας Ιστολόγιο ή Ιστοσελίδα (Link) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kepeme@gmail.com *

~

 my-tips-collection
.........................................."Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο...

  ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ 


Η Ελλάδα στο "βούρκο" των μνημονίων όταν Ισπανία-Πορτογαλία αποτινάσσουν το ζυγό

Mairi Lagana KampurakisστοΘΡΥΑΛΛΙΣΠριν από 35 δευτερόλεπτα
*Η Ελλάδα βουλιάζει στο βούρκο των μνημονίων όταν όλες οι υπόλοιπες χώρες που μπήκαν σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης βγαίνουν στο ξέφωτο. Η Ιρλανδία προηγήθηκε, η Ισπανία ακολούθησε και έρχεται εντός των επομένων μηνών η σειρά της Πορτογαλίας να διώξει την τρόικα.* *Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πώς η Ελλάδα αποτέλεσε το πειραματόζωο για να διασωθεί φυσικά η Ευρωζώνη, όπως έχουν ομολογήσει Ε.Ε. και ΔΝΤ. Οι δανειστές εφάρμοσαν μία συνταγή αρχικά στη χώρα μας για να μην εξελιχθεί η γάγγραινα και εν συνεχεία τη βελτίωναν προκειμένου να σώσο... περισσότερα »

Φαρμακονήσι και Λαμπεντούζα: Κυβέρνηση και ΕΕ δολοφονούν.

ΒΑΘΥστοΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠριν από 53 δευτερόλεπτα
*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το έγκλημα στο Φαρμακονήσι* *Φαρμακονήσι και Λαμπεντούζα: Κυβέρνηση και ΕΕ δολοφονούν. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τους πνιγμούς στο Φαρμακονήσι – Να διαλυθεί η Φρόντεξ* *Φρίκη και οργή προκαλεί ο χαμός 12 προσφύγων, 9 παιδιών/βρεφών και 3 γυναικών, στα ανοικτά του Φαρμακονησίου, με άμεση συνέργεια του Λιμενικού* που ρυμουλκούσε το σκάφος τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες των διασωθέντων το Λιμενικό τραβούσε το σκάφος των προσφύγων προς την Τουρκία (πραγματοποιούσε δηλαδή «επαναπροώθηση»), ενώ και μετά το βούλιαγμα της βάρκας *αδιαφόρησε*... περισσότερα »

Κάλπικο το επίδομα στήριξης των μακροχρόνια ανέργων

noreply@blogger.com (Nea Keratsinioy)στοΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - KERATSINI NEWSΠριν από 1 ώρα
Μετά τα ψευτοπρογράμματα για την καταπολέμηση της ανεργίας, η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό των ανέργων με το χειρότερο τρόπο. Από το Δεκέμβριο ήδη, είχε ανακοινώσει *επίδομα 200 ευρώ* για τους *μακροχρόνια άνεργους*, δηλαδή για όσους είναι πάνω από ένα χρόνο με κάρτα ανεργίας. Στην ιστοσελίδα του *ΟΑΕΔ,* μπορεί ο καθένας να διαβάσει τα κριτήρια για τους δικαιούχους και να φρίξει! Εν ολίγοις, δικαιούνται να λάβουν το επίδομα, συγκεκριμένα όσοι είναι έως 14 μήνες άνεργοι και έχουν εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, δηλαδή θα δοθεί μόνο σε όσους επιδοτούνταν τον τελευταίο χρόνο και τελείω...περισσότερα »

Όλη η αλήθεια για το τι συνέβη στο Φαρμακονήσι

noreply@blogger.com (Nea Keratsinioy)στοΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - KERATSINI NEWSΠριν από 1 ώρα
* Οι καταθέσεις των λαθρομεταναστών!* Οι καταθέσεις που έδωσαν στον Λιμενάρχη της Λέρου οι οικονομικοί μετανάστες που σώθηκαν από το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι ρίχνουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναποδογύρισε το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν με αποτέλεσμα δύο άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ αγνοούνται ακόμα 12. Οι καταθέσεις ... συμπίπτουν σε πολύ βασικές παραμέτρους του τραγικού συμβάντος: Ο καιρός ήταν ιδιαίτερα κακός, η μηχανή έσβησε και το πλοιάριο έμεινε ακυβέρνητο, το σκάφος του Λιμενικού που τους προσέγγισε προσπάθησε να ρυμουλκήσει με σκοινί το πλοιάριο... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου